ΕΛΛΗΝΙΚΑ
|
ENGLISH
Αρχική Σελίδα
|
Συνήθεις Ερωτήσεις
|
Επικοινωνία
Αναζήτηση
Go
ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ |
ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ
Αποστολή
Όραμα
Ιστορικό
Συμβούλια Προγραμμάτων Σπουδών
Προσωπικό
Διεθνείς Συνεργασίες
Ανακοινώσεις
Εκδηλώσεις
Προσφορές
Έντυπα
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ |
Προγράμματα Σπουδών
Μαγειρικές Τέχνες
Ξενοδοχειακή και Τουριστική Διεύθυνση
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ |
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ
Ταχύρρυθμα Προγράμματα
Επιμορφωτικά Προγράμματα
Προγράμματα Μικρής Διάρκειας
ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ |
ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ / ΣΥΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ
Erasmus+
Erasmus+ “Πρόγραμμα Συνεργάτη Εργοδότη για τα Ξενοδοχειακά και τον Τουρισμό”
Συχρηματοδοτούμενα έργα / σχέδια
ΕΡΕΥΝΑ / ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ |
ΕΡΕΥΝΑ / ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Έρευνα
Συμβουλευτικές Υπηρεσίες
Εξεταστικό Κέντρο ΣΕΠ
Φωτογραφικό/Οπτικοακουστικό Υλικό
Έτος 2018
Γαστρονομικό δείπνο υπό την καθοδήγηση του διακεκριμένου κύπριου Σεφ Ανδρέα Μαυρομμάτη
Εκδήλωση Επιτρόπου Ρυθμίσεως Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων
Εκδήλωση Goût de France με τον Σεφ Ανδρέα Μαυρομμάτηι
Εκπαιδευτική Έκθεση
Ημερίδα Ενημέρωσης για την Πρακτική Κατάρτιση
Τελετή Αποφοίτησης 2017 - 2018