ΕΛΛΗΝΙΚΑ
|
ENGLISH
Αρχική Σελίδα
|
Συνήθεις Ερωτήσεις
|
Επικοινωνία
Αναζήτηση
Go
ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ |
ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ
Αποστολή
Όραμα
Ιστορικό
Συμβούλια Προγραμμάτων Σπουδών
Προσωπικό
Διεθνείς Συνεργασίες
Ανακοινώσεις
Εκδηλώσεις
Προσφορές
Έντυπα
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ |
Προγράμματα Σπουδών
Μαγειρικές Τέχνες
Ξενοδοχειακή και Τουριστική Διεύθυνση
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ |
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ
Ταχύρρυθμα Προγράμματα
Επιμορφωτικά Προγράμματα
Προγράμματα Μικρής Διάρκειας
ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ |
ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ / ΣΥΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ
Erasmus+
Erasmus+ “Πρόγραμμα Συνεργάτη Εργοδότη για τα Ξενοδοχειακά και τον Τουρισμό”
Συχρηματοδοτούμενα έργα / σχέδια
ΕΡΕΥΝΑ / ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ |
ΕΡΕΥΝΑ / ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Έρευνα
Συμβουλευτικές Υπηρεσίες
Εξεταστικό Κέντρο ΣΕΠ
Φωτογραφικό/Οπτικοακουστικό Υλικό
Έτος 2017
10ο Διεθνή Διαγωνισμό Μαγειρικής Νότιας Ευρώπης - Θεσσαλονίκη
30χρονα Erasmus
30χρονα Erasmus Σεμινάριο
Δ Δημοτικό Αγλανζιάς
Εκδήλωη Γερμανικής Πρεσβείας
Επιμορφωτικά Εργαστήρια Αγροτουρισμού/Τουρισμού Υπαίθρου
ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
Η Γαστρονομία μας ενώνει
Ημερίδα Ενημέρωσης 2017
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΣΤΗ ΛΑΡΝΑΚΑ
Παράθεση αυθεντικού γερμανικού γεύματος
Περιβαλλοντικός Όμιλος - Καθαρισμός ΑΞΙΚ
ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΟ
ΣΥΜΠΟΣΙΟ
Τελετή Αποφοίτησης 2017
Χριστουγενιάτικη Γιορτή
Erasmus Ενημέρωση